Osaamisen kehittäminen ja koulutus

Turvallisuus LSHP:n koulutuksissa (9/2020)

Teemme parhaamme, että koulutuksiin osallistumisesi on turvallista. Koulutuksissamme on enimmäisosallistujamäärät, jotta turvaetäisyydet voidaan ottaa huomioon. Huolehdi aina turvaväleistä ja tarvittaessa käytä kasvomaskia koulutuksissamme. Etänä osallistumista suositaan sairaanhoitopiirin koulutuksissa.

Käsi-, yskimis- ja aivastamishygieniaan tulee kiinnittää huomiota. Käsihuuhdetta tulee käyttää koulutukseen tullessa ja lähtiessä. Koulutukseen ei saa osallistua, jos on hengitystieoireita tai muita koronaan viittaavia oireita tai on alle kaksi viikkoa sitten tullut maasta, jota matkustusrajoitus koskee.

******************************************************************************************

"Innostu, ylläpidä ja kehitä osaamistasi!"

Osaamisen kehittäminen

Lapin sairaanhoitopiirissä osaamisen kehittämisen tiimi tarjoaa asiantuntijapalvelua osaamisen ennakoimiseksi ja kehittämiseksi koko alueella toimien osaamisen johtamisen tukena. Osaamisen kehittämisen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten ja toimijoiden kanssa. Pyrimme yhtenäisellä toiminnalla ja verkostomaisella yhteistyöllä oikeaan osaamiseen oikeassa paikassa, oppivan organisaation ketteryydellä.

Koulutus

Lapin sairaanhoitopiiri järjestää koulutuksia omana toimintanaan ja yhteistyössä muiden pohjoisen sairaanhoitopiirien ja oppilaitosten kanssa.

Osaamisen kehittämisen suunnitelma 2019-2020 perustuu yksiköiden osaamistarpeisiin sekä alueen järjestämisuunnitelmaan. Alueellinen koulutus on tarkoitettu alueen terveys- ja sosiaalitoimen henkilökunnalle sekä muille yhteistyökumppaneille. Alla alueelliset koulutussuunnitelmat. Koulutukset julkaistaan koulutuskalenterissa heti, kun ohjelmat valmistuvat. Koulutustiedote tiivistää noin kuukausittain koulutustarjontaa sairaanhoitopiiristä.

Koulutustiedote 15.9.2020